Off White Blog
פוקוס עיצובי: Storyline Cafe ו- Junsekino

פוקוס עיצובי: Storyline Cafe ו- Junsekino

יָנוּאָר 31, 2023

אפילו בתי הקפה השכונתיים הפופולריים ביותר סובלים מההשבתה שלהם כאשר רק קומץ של לקוחות נותר להסתובב, מניקים את השטיפות שלהם במשך שעות, ובאופן כללי פשוט משרים אווירה.

ג'ון סקינו, מייסד ומנהל ג'ונסקינו אדריכל ועיצוב, מבין מחזור זה והציע עיצוב לחלל שישרת יותר מכוס ג'אווה. "הקונספט שלנו היה בית קפה שמגיש קפה, אך גם הופך לחלל הרב-תכליתי. זוהי נקודת מפגש בה הלקוחות יכולים להירגע בזמן שהם נהנים מקפה, אך יש בה גם מרחב שיתוף פעולה בנוי למטרה, בו הלקוחות יכולים לעשות עבודה יצרנית.

התקציר של סקינו מלקוחו, שהוא הבעלים של החלל, היה להקים בית קפה במשרד קיים. "הבעלים רצה להפוך חדר ישיבות מרווח וחלקים מהבניין לבית הקפה Storyline, בית קפה עם מושג 'לאכול, לדבר ולעבוד' בבנגקוק, תאילנד.טופס-לאט-ומעבר-פנים


החללים המיועדים לפרויקט היו בעבר חלק מהמשרד ותפסו את הקומה הראשונה וחלקה. היה גם חלל חיצוני שניתן לשלב בבית הקפה.

בקומה הראשונה נמצאים בר הקפה, דלפק האוכל ופינת האוכל המעוצבים כחללים רצופים פתוחים. בקומה השנייה שני חלקים - חלל העבודה המשותף ומשרד פרטי.

תכנון החזית נועד לשמור על זהותו של הקסם והבניין שלו על ידי שמירה על חלק גדול מאלמנטים שלו, כולל לוחות הזכוכית הישנים. לאלו נוספו חומרים טבעיים לשמירה על המראה והתחושה של המבנה המקורי. צמחים שולבו סביב הבר כדי ליצור תחושה רעננה בפנים, ואילו לוחות עץ מאריכים את תחושת הנעימות העוטפת.טופס-לאט-ומעבר-פנים 2


"במהלך היום, קפה Storyline מואר באופן טבעי, אבל בלילה תאורה מלאכותית הופכת אותו לבר מוזר למדי שלא דומה לבית הקפה", מסביר סקינו. "תלוי בזמן הביקור שלהם, לקוחות יכולים לחוות חוויה שונה באותו מקום ממש."

קרדיטים לסיפור

טקסט מאת מארק אלמגרו

תמונות מאת StudiO חללית

סיפור זה הופיע לראשונה במגזין FORM.

מאמרים קשורים