Off White Blog
כוכבי העולה העולים - אדריכלות תחת כיסוי, BDO, סטודיו ג'נקל

כוכבי העולה העולים - אדריכלות תחת כיסוי, BDO, סטודיו ג'נקל

דֵצֶמבֶּר 3, 2020

בחלק השני של Rising Stars of Design אנו מסתכלים על שלוש חברות עיצוב ואדריכלות שזכו להכרה בזכות היצירה המרחבית הראויה לציון שלהן. אנו מסתכלים על המעצבים שמאחורי Under Cover Architecture, BDO, Studio Jencquel

לוק ואסטל צ'אנדרשינג

לנד וסטייל מנדזינגה
משרד: אדריכלות סמויה
משרד: לונדון, בריטניה ופרובנס, צרפת


בהנהגת מנהג לונדוני של אדריכלים ומעצבים, הקימו לוק ואסטל צ'נדרזיה את Undercover Architecture בשנת 2012. בין רבים מההישגים המוקדמים, בילה מנהלת ה- Undercover, לוק צ'נדרזינגה שנתיים ביפן, כשהוא שוקע לחלוטין בעולם העיצוב העובד לצד קו קיטאמה בבית את תרגולו בטוקיו, בעוד אסטל עבדה בעיצוב טקסטיל וחיה בניו יורק במשך מספר שנים בקידום מעצבי אופנה מהשורה הראשונה כמו מרת'ה + פרנסיס גירבוד, וקום דה גרקונס. לוק מעורב באופן פעיל בארכיטקטורה, בתהליך העיצוב ובניהול הפרויקטים ב- Undercover, בעוד אסטל מובילה את הכיוון האמנותי, מלחינה ומעודדת רעיונות המעניקים לפרויקטים השראה, שאפתנות, משחקיות אנו מחויבים למצוינות, חדשנות, תשומת לב לפרטים וחשיבה אסטרטגית. . הפרויקטים שלנו הם תוצאה של הטבע האכפתי, היצירתי והמסור של הצוות שלנו ומהידע המקיף המותאם המוצע ללקוחות שלנו. והוספת עושר ושכבות לחללים המייחדים את הפרויקטים של Undercover.

פרויקט הדגשה
התקציר של מרפסת מורנינגטון: עבור מורנינגטון טרנס, לוק ואסטל צ'נדרזאה החזירו באוהדה את בית התקופה המופיע במאה ה -19 לתפארתו הקודמת, תוך שהם מדגישים ומביעים את כל קסמו התקופתי תוך הפיכת הבית לבית פונקציונלי לחלוטין המתאים לחיי משפחה מודרניים.

פינת אוכל במרפסת מורנינגטון, לונדון


חלקים ניסיוניים רבים של הבית של נגרות, גופי תאורה, כלים סניטריים, זיגוג ורהיטים תוכננו ונבנו בלעדית על ידי אדריכלות סמויה ואומנים, פסלים ויצרנים שותפים. למקומות הפנים של הבית, לוק ואסטל צ'נדרזינג השתמשו בצבע נועז לכל אורכו כדי להכניס מעט בהירות לבית בימי לונדון הגשומים, והביאו את החמימות המסבירת פנים באמצעות גוונים של אפור, אשר ריככו את האור המקורה.

סלון במרפסת מורנינגטון, לונדון

אנו מחויבים למצוינות, חדשנות, תשומת לב לפרטים וחשיבה אסטרטגית. הפרויקטים שלנו הם תוצאה של הטבע האכפתי, היצירתי והמסור של הצוות שלנו ומהידע המקיף המותאם המוצע ללקוחות שלנו.


אנו מחויבים למצוינות,
חדשנות, תשומת לב לפרטים ואסטרטגיים
חושב. הפרויקטים שלנו הם תוצאה של
אופי אכפתי, יצירתי ומסור של
הצוות שלנו ושל ההתאמה האישית שלנו
ידע מקיף המוצע לנו
לקוחות.

רוברט צ'נג

רוברט צ'נג
משרד: משרד עיצוב Brewin (BDO)
משרד: סינגפור והונג קונג

רוברט צ'נג הוא אדריכל, מעצב פנים ומייסד משרד העיצוב Brewin (BDO). צ'נג בילה את שנותיו המקצועיות המעצבות בטסאו ומקדאון אדריכלים בעיר ניו יורק כחניך לאדריכל קלווין טסאו, ובהמשך הצטרף לאטלייה ז'אן נובל בפריס, לפני שהקים את משרד העיצוב Brewin בסינגפור בשנת 2011. עם ניסיון נרחב בסקאלות שונות, תוכניות וטיפולוגיות, צ'נג מתקרב ללא הרף לתיק העבודות שלו לעיצוב פנים ומגורים יוקרתיים למגורים ממיקום מכוון מלאכה. תוך שהוא מבין את הבנתו של הטקטוניקה בבנייה וספציפיות של חומרים היישר אל תוך התהליך שלו, פיתח צ'נג עיקרון עיצובי לארכיטקטורה הקשור קשר הדוק ל"יצירת הדברים ", והבטיח את הבסיס לשיח ולעיצוב תפיסתי רעיוני בעבודתו. עבודות BDO הועמדו לרשימת המועמדות לפרס העיצוב של הנשיא בסינגפור בשנת 2016.

פרויקט הדגשה
התקציר של פארק אנגוליה מגורים בסינגפור: ממוקם בפארק TwentyOne Angullia, פיתוח המגורים לגובה על ידי סין Sonangol Land ממוקם באחד מהצמתים המסחריים העמוסים והבולטים ביותר בסינגפור - שדרות אורצ'ארד ורחוב סקוטס.

מעון פארק אנגוליה

הבניין מתגאה בכיסוי של 70 אחוז מקיר מסך, תכונה שאינה מוכרת וחדשה כטיפולוגיה לשוק המגורים בסינגפור. משרד העיצוב של ברוין עבד על מגורים פרטיים במתחם - דופלקס בן 3,348 מ"ר, בן ארבעה חדרי שינה, עם תקרה בגובה כפול בקומה הרביעית - כדי ליצור עיצוב נצחי, המשולב בפרטים מודעים כדי להעלות את איכות החיים והאלגנטיות המאופקת של הבניין.

פנטהאוז במעון פארק אנגוליה

בהשראת הנוף של חופות עץ ענקיות גדולות ויפות שקוויות שדרות אורצ'רד ודרך סקוטס, השתמש במשרד העיצוב של ברוין בפלטת פנים המורכבת ממגוון גוונים ירוקים כדי להשלים את הנוף התלת צדדי של החופות ושיש ורדה אלפי כחומר העיקרי. למגוון פריטי ריהוט מעוצבים בהתאמה אישית.

מאז ההתחלה, מערכת היחסים
בין אדריכלות, פנים, ריהוט
ועיצוב מוצרים היה מניע
כוח לסטודיו שלנו. ללא קשר לסולם או
טיפולוגיה נשארנו נאמנים ל- DNA שלנו,
יישום מחקרי קפדני
מתודולוגיה לייצור חללים בהתאמה אישית
באמצעות בדיקת תהליכים, פונקציה
ייצור במגורים סופר יוקרתיים,
אירוח ופרויקטים עסקיים ורצון
המשך לפתח גישה זו ו
דרך לעבוד, לתרגם את האסתטיקה
של עבודות המגורים שלנו לשונות שונות
טיפולוגיות גדולות יותר.

מקסימיליאן ג'נקל

ג'ינקל מקסימאלי
משרד: סטודיו ג'נקל
משרד: באלי, אינדונזיה

יליד וונצואלה ולמד בארצות הברית ובצרפת, מקסימיליאן ג'נקוול עבר לאינדונזיה והקים את סטודיו ג'נקוול בבאלי בשנת 2011. לאחר שעבד אצל המעצבים אנדריה פוטמן וכריסטיאן לייגר לפני שהקים סטודיו משלו, מקסימיליאן ג'נקוול משלב את המרדף הבלתי נלאה שלו למלאכה ועבודה אהבה לעיצוב מונחה-סיפור ומשמעותי עם תשוקתו לארכיטקטורה טרופית-לשונית. פרויקטים המגורים והאירוח הנוכחיים של ג'נקוול סביב באלי מראים את הגישה האישית העמוקה של המעצב ואת הקשר שלו לכל שלב בתהליך היצירה. על ידי שימוש בגישות עיצוביות אדפטיביות ובת-קיימא מבקשים ג'נקוול וצוותו להביא את ההיבטים התרבותיים והניואנסים המשמעותיים וליצור קשרים רגשיים עם חומרים ומבנים פיזיים.

פרויקט הדגשה
התקציר לאומה האטי: אומה האטי של סטודיו ג'נקוול מגלם את עקרונותיו של ג'נקוול להפיק את המרב מהתפאורה וההקשר של כל פרויקט על ידי חזיית וילה פרטית שמשתלבת בצורה חלקה עם הסביבה שמסביב.

מעון רומא האטי באובוד, באלי

העיצוב המתקבל של הווילה מניב תערובת נצחית של שפה מודרנית ובלינית, המגשרת בין מזרח ומערב. ג'נקוול עיצב את חללי הווילה בצורת ה- L כך שיהיו פתוחים ככל האפשר לטבע, ועיגנו את המגורים סביב בריכת הברכיים המפנה אל נקיק נהר האיונג השופע.

אומה חטי מטשטש את הגבול בין החוץ לפנים, תוך שימוש בחומרים מקומיים איכותיים ובעלי מלאכה מתוחכמים, ונובע שלווה מלב הבית לסביבתו. קרא על חלק 1 אם פספסת.

מאמרים קשורים